В основі цього торта шоколадні коржі на кефірі та медові з цукатами, а крем заварний, на манці, з ноткою лимона.
Вишуканий, ніжний і смачний салат і святковий стіл прикрасить , і до сніданку смакуватиме
Кутя — головна страва у Святвечір. Її готують упродовж Різдвяних свят тричі. Першу – готують у переддень Різдва, другу 14 січня, третю – у переддень Водохреща.
Приголомшливий французький десерт «Крокембуш» — це піраміда із маленьких тістечок, прикрашена карамельним мереживом.
Поєднання хрусткої скоринки і м’якості робить печиво дійсно розкішним, дуже ароматним.
З такого тіста можна виготовити різноманітні фігурки. Розмальовані глазур’ю, вони стануть справжніми новорічними прикрасами. Їх можна готувати і прикрашати разом з дітьми, пригощати близьких або й навіть пекти на подарунок чи на продаж.
На вигляд це витвір мистецтва, а насправді – ласощі. Прикрашати святковий стіл пряничними будиночками – одна з різдвяних традицій Європи.
Оригінальний рецепт класичної страви, яку можна назвати і салатом, і рулетом, і холодцем. Однаково буде смачно і дуже святково.
Одна з найпростіших та найулюбленіших страв, яка готується за лічені хвилини.
Гречка і гриби – ідеальне поєднання смаків
Смак цього напою – неперевершений, а цілющі властивості зробили такий компот одним із найпопулярніших напоїв.
Ресторанну закуску можна з легкістю приготувати з інгредієтів, які є на кожній кухні.
Це не просто печиво, а міні-тортики. Приготувати можна за півгодини, гості будуть здивовані, а діти — просто у захваті.