Сьогодні практично все населення України перебуває у стресі. Якщо ви не приймаєте ліки, вам можуть допомогти заспокійливі напої. Але пити їх слід правильно.
Найчастіше обліпиху вживають від застуди та грипу, адже вона містить рекордну кількість вітаміну С! Але це далеко не вся користь цих ягід. Що лікує обліпиха і як правильно її заготовляти і вживати - читайте далі.
Кавун не тільки смачний, але і дуже корисний. У сезон налягайте на кавуни - й організм вам подякує! Але пам'ятайте і про обмеження.
Варена кукурудза - це не тільки смачно, а й дуже корисно для організму. Особливо жінкам. Дізнайтеся більше про корисні властивості кукурудзи.
Варите кукурудзу - не викидайте рильця! Вони мають велику лікувальну силу. Від тиску і цукру, болю в голові і суглобах, для очищення організму і схуднення та багато іншого. Що лікують кукурудзяні рильця та як готувати з них цілющий чай, читайте далі...
Ягоди лохини дуже цінні та цілющі для людського здоров’я. До її складу входять антоціани й антиоксиданти, які й надають їй синій колір.
З’ївши абрикос, ми просто викидаємо кісточки, вміст яких, як виявляється, має набагато більше вітамінів, ніж м'якоть. Сьогодні ми познайомимо вас з властивостями безцінних абрикосових серцевинок.
У малині корисні не тільки ягоди. Листя малини також має багато корисних властивостей для здоров'я і краси.
Модний нині напій комбуча - це ніщо інше як квас на основі чайного гриба (чайної медузи), який був дуже популярним у 90-х. Зараз він на піку популярності, адже має масу корисних властивостей.
Рукола - це не тільки смачний інгредієнт у салаті, а й дуже корисна рослина! Дізнайтеся більше про її властивості - і ще дужче її полюбите!