Ягоди лохини дуже цінні та цілющі для людського здоров’я. До її складу входять антоціани й антиоксиданти, які й надають їй синій колір.
З’ївши абрикос, ми просто викидаємо кісточки, вміст яких, як виявляється, має набагато більше вітамінів, ніж м'якоть. Сьогодні ми познайомимо вас з властивостями безцінних абрикосових серцевинок.
У малині корисні не тільки ягоди. Листя малини також має багато корисних властивостей для здоров'я і краси.
Модний нині напій комбуча - це ніщо інше як квас на основі чайного гриба (чайної медузи), який був дуже популярним у 90-х. Зараз він на піку популярності, адже має масу корисних властивостей.
Рукола - це не тільки смачний інгредієнт у салаті, а й дуже корисна рослина! Дізнайтеся більше про її властивості - і ще дужче її полюбите!
М'ята не тільки смачна, а й дуже корисна. З неї можна готувати напої і додавати у різні страви. Щоб зберегти всю користь та аромат м'яти, необхідно правильно її заготовляти.
Кабачки містять багато корисних речовин, які позитивно впливають саме на жіночий організм. А ще вони чудово підтримують молодість шкіри!
Ви точно зустрічали його на луках, уздовж трас чи на власній дачі. Більшість його «сортів» нешкідливі для людини, але існує борщівник Сосновського, який дуже токсичний і залишає опіки на тілі. Ми розповімо, як захиститися від борщівника і що робити, якщо контактували з рослиною.
Їжте черешню у сезон щодня - і ваш організм за це вам тільки подякує! Адже черешня не тільки смачна, а й надзвичайно корисна, особливо для жінок.
Ви навіть не уявляєте, як може допомогти здоров'ю звичайна черешня, якщо ви будете її їсти... Це не просто смачно, а й надзвичайно корисно!