Цедра лимона, апельсина, грейпфрута і навіть мандарина – доступна пряність, яка додасть вашим стравам нового аромату і вишуканого смаку. Тільки треба знати, що куди додавати.
Тертюхи, драники, драчаники, кизлики, ґуґлі, кремзлики, пертушаники, гейзебубели, беці… Які тільки не називають деруни! Але усіх єднає одне: скрізь цю страву неймовірно люблять.
Ми зібрали поради грибників, які допоможуть швидко почистити гриби, навіть маслюки та опеньки. І без ножа!
Ми зібрали для вас перевірені рецепти маринованих грибів, за якими господині консервують гриби роками. Так можна маринувати білі гриби та будь-які інші.
Незвичайний і дуже цікавий торт! Маково-шоколадно-медовий на смак, із ніжне безе з горішками та двома видами крему.
З-поміж усіх маринованих грибів я найбільше люблю маслюки. Вони мені навіть за білі смачніші! Ось мій рецепт маринованих маслюків.
У багатьох сім'ях грибна солянка - один з улюблених салатів, які закривають на зиму. На роботу взяв, баночку відкрив - і обід готовий! А ще це чудова начинка для солідних пирогів та млинців.
Для приготування цієї страви потрібні ті ж продукти, що й для котлет. Але виходить набагааато цікавіше і смачніше. Давній рецепт, але дуже вдалий!
Отруїтися можна навіть їстівними грибами - і це правда! - якщо їх неправильно готувати, вживати або зберігати. Ось що має знати кожна господиня про приготування і зберігання грибів...
Ці кулінарні секрети приховують хороші господині!