Тістечка "Персики" мають дуже апетитний вигляд. І смачнющі теж! Раніше такі тістечка пекли на весілля. Їх завжди змітали першими!
Іноді хочеться і такого смаколика, щоб швидко, красиво та смачно. Саме таким є желе "Бите скло". Рецепт старий, як світ. Але це завжди смачно.
Цедра лимона, апельсина, мандарина та грейпфрута — це універсальні інгредієнти, які додають стравам яскравий цитрусовий аромат. Вона використовується в кондитерських виробах та напоях. Особливого смаку надає цедра м’ясним та рибним соусам і підливам, а також стравам з м’ясних та рибних фаршів.
Знайшла у бабусі на горищі радянську форму і вирішила напекти горішків та грибочків. Яка смакота вийшла! Тісто зі смальцем, тому печиво дуже ніжне і крихке.
З цієї порції виходить 12 кексиків. Реально класний рецепт. Спечете один раз - будете пекти такі кекси завжди!
Паска на нічній опарі вдається ніжна, солодка, дуже смачна. З однієї порції виходить шість пасочок по пів кілограма.
Хек - це смачно. Хек - це корисно. Хек - це ситно. Особливо, якщо приготувати хек з овочами.
Новий рецепт пляцка для любителів маку, вишень і великої кількості ніжного сирного крему-суфле.
За цим рецептом печиво "Шишки" вдається крихким, дуже смачним. Начинку можна робити на свій смак - макову або марципанову.
Мабуть, немає смачнішого хліба, ніж на заквасці. А ще смачніший - з льоном. Спробуйте приготувати, дуже вдалий рецепт.