Такий торт стане "родзинкою" святкового великоднього столу. А ще можна зробити їх кілька, але менших, і прикрасити різними кольорами.
У вас залишилися білки? Можете їх сміливо зберігати у холодильнику до тижня або й заморозити – коли розтануть, вони чудово зіб’ються! А можете приготувати одну з десяти смачних страв із білків, рецепти яких ми для вас підібрали. До речі, тут не тільки десерти, а й закуски.
Кожна господиня хоче, щоб її паска була найгарнішою, тому шукає цікаві ідеї декору. Одна з таких - гніздечко з яйцями, смачне і дуже красиве.
Цей сирник не тільки красивий у розрізі, а й надзвичайно смачний! Такий десерт чудово пасуватиме до великоднього столу!
Хрін - це дуже смачно! От тільки готувати його мало хто любить, бо поки треш - сльози течуть рікою. А я люблю готувати хрін, бо ніколи над ним не плачу. Ось у чому мій секрет...
На кожному святковому столі є м'ясна нарізка. А якщо на ній м'ясо, бочок, рулет, ковбаса домашнього приготування - це означає, що це обов'язково оцінять, а вас - похвалять. Зберігайте рецепти і готуйте! Це того варте!
"Папушник" - один з видів паски. Вона солодка, волога, не кришиться, довго залишається свіжою, а з часом навіть ще смачніша!
Смачнішої паски за бабусину я не їла ніколи! Вона здобна, солодка, ароматна, довго не черствіє. Її з'їдаємо першою, і на сухарі вона ніколи не лишається! Рецепт дуже старий, від моєї бабусі, і найкращий!
Від цього рецепту паски усі господині у захваті. Бо немає нічого смачнішого, ніж класична українська паска - пишна, здобна, волога, ароматна, в міру солодка, довго не черствіє і не кришиться.
Дуже смачна традиційна українська паска! У рецепті детально описане приготування, тому все вдасться навіть з першого разу!