Простий і швидкий рецепт імбирних пряників, із тістом легко працювати, а пряники вдаються смачнющі. Плюс бонус - рецепт айсингу, глазурі для розмальовування пряників.
Рулетики із кабачкових млинців можна подавати і на святковий стіл, і для щоденного меню підходить. Експериментуйте з начинками, але з сирною - супер!
Соковита смажена куряча грудка, хрумкі домашні сухарик, свіжі овочі та пікантна заправка з часниковою ноткою - усе це разом неймовірно смачний "Панський" салат.
Традиційно у Польщі на Різдво печуть медівник з прянощами та сливовим джемом, який має назву Пєрнік (Piernik). То смакота! А коли постоїть, стає ще смачнішим!
Печу штолен за цим рецептом вже вісім років. Він дуже смачний i правильний – такий, яким має бути справжній різдвяний штолен!
Не торт, а смакота! Якщо у вашому записнику ще немає рецепта пляцка "Ангелик", неодмінно зберігайте! Він того вартий!
Чудовий простий рецепт торта, красивого у розрізі, із шоколадними і білими коржами та кокосовим кремом. Торт - нямочка!
Любите медовики? Зберігайте ще один рецепт медового торта у скарбничку тих, які варто приготувати. Смак – пречудовий!
Для багатьох це улюблений торт – "Слойка з яблуками". Рецепт давній, перевірений роками і дуже вдалий, – рекомендую!
Це один з найкращих рецептів шоколадних бісквітів, які мені доводилося готувати. Він виходить ідеальним, треба тільки чітко дотримуватися рецепта.