Кабачки годяться не тільки для овочевого рагу. З них можна приготувати багато смачних і цікавих страв, які стануть родзинкою вашому столі, сподобаються і чоловікам, і дітям.
Якщо ви ще не готували бутербродну намазку з кабачків за цим рецептом, обов'язково варто спробувати — його люблять навіть найвибагливіші гурмани.
Рецепт смачнющого салату - кабачки із сацебелі на зиму. Головне, що швидко готується і ніякої мороки - без стерилізації. А смакота яка!
У цьому "Царському" варенні фантастично поєднуються смаки смородини, порічок і малини. І зберігаються всі вітаміни!
Смородина і порічки ідеально підходять для приготування вітамінного варення і густого желе на зиму. Ми зібрали найкращі перевірені рецепти!
Сезон кабачків розпочато. Ось чотири чудових рецепти. Обов'язково приготуйте! Тут і суп, і салат по-корейськи з кабачків, і теплий салат, і мариновані кабачки.
А ви їли хоч раз салат із сирих кабачків? Це дуууже смачно! На столі така закуска розходиться на ура!
Простий перевірений роками рецепт. Консервований горошок виходить дуже смачним, м'яким, а банки добре зберігаються і не здуваються.
Варення зі смородини так готувала моя бабця. А зараз і я так готую! Виходить густе, як желе, і дуже-дуже смачне.
Ніяке магазинне вино не зрівняється з домашнім! А особливо коли це вино зі смородини: смак напою неймовірний!