Тертюхи, драники, драчаники, кизлики, ґуґлі, кремзлики, пертушаники, гейзебубели, беці… Які тільки не називають деруни! Але усіх єднає одне: скрізь цю страву неймовірно люблять.
Ми зібрали для вас перевірені рецепти маринованих грибів, за якими господині консервують гриби роками. Так можна маринувати білі гриби та будь-які інші.
Незвичайний і дуже цікавий торт! Маково-шоколадно-медовий на смак, із ніжне безе з горішками та двома видами крему.
З-поміж усіх маринованих грибів я найбільше люблю маслюки. Вони мені навіть за білі смачніші! Ось мій рецепт маринованих маслюків.
У багатьох сім'ях грибна солянка - один з улюблених салатів, які закривають на зиму. На роботу взяв, баночку відкрив - і обід готовий! А ще це чудова начинка для солідних пирогів та млинців.
Для приготування цієї страви потрібні ті ж продукти, що й для котлет. Але виходить набагааато цікавіше і смачніше. Давній рецепт, але дуже вдалий!
Шукаєте швидкий і смачний рецепт для вечері? Тоді спробуйте приготувати курячі котлети з кабачком. Ця страва виходить легкою, соковитою та дуже ароматною.
Сирник з лохиною - це поєднання пісочного шоколадного тіста, ніжного вершкового сиру з маком і ягодами лохини. Це так смачно, що хочеться відрізати ще і ще.
З приходом холодів так і хочеться спекти щось ароматне й смачненьке до чаю або кави. Тож пропоную приготувати простий та дуже ніжний пиріг із яблуками та бананами.
Найкраще вино – домашнє, зі свого винограду. Я роблю його щороку і завжди смачне вдається! Виноград обрізаю після перших морозів.