Дотримання цих порад допоможе довше зберігати ваші продукти свіжими та безпечними навіть під час відключення електроенергії, а вам – їсти без ризиків для здоров’я.
Від неправильних продуктів стає тільки спекотніше і з'являється відчуття втоми. Важливо знати, яких продуктів і напоїв краще уникати, щоб почуватися комфортно навіть у найгарячіші дні.
Виготовлення акумулятора холоду своїми руками — це простий і ефективний спосіб забезпечити свіжість продуктів та напоїв у сумці-холодильнику під час подорожей чи пікніків, а також зберегти холод у холодильнику і морозильній камері, коли вимикають світло.
Ягоди лохини дуже цінні та цілющі для людського здоров’я. До її складу входять антоціани й антиоксиданти, які й надають їй синій колір.
Салатну зелень та пряні трави на зиму зазвичай заморожують, але з них можна приготувати пасту, соус або засолити. Ця зелень містить велику кількість вітамінів, мікроелементів та корисних кислот. Щоб їх зберегти до зими скористайтеся відомими методами.
Як допомогти організму витримати спеку і зберегти здоров'я, змінивши свій раціон? Що їсти і пити, щоб почуватися краще?
На окраїні нашого міста є шашлична. Смачніших шашликів, ніж там, я не їла ніде: вони завжди соковиті! Якось наважилася і пішла до кухаря випитувати секрети. І він мені розповів, що для того, щоб шашлик був 100% соковитим і м'яким, просто треба додати в маринад 1...
Агар-агар, пектин, желфікс: чим вони відрізняються і з чого їх виготовляють? Чи шкодять згущувачі вашому здоров'ю? Скільки і як правильно їх додавати, щоб варення було густим?
Опанувавши основи приготування суші, ви зможете не тільки порадувати себе і своїх близьких неймовірними смаковими враженнями, але й поглибити своє розуміння глобальної кулінарної культури.
Добре організована кухня — це місце, де можна насолоджуватися процесом приготування їжі, не витрачаючи час на пошуки потрібного інструменту.