Серед кухарів форель річкова і лосось — найзручніші для засолювання, оскільки ця риба має приємний смак, щільне м’ясо та просолюється у суміші солі й цукру буквально за кілька годин.
Зазвичай, коли ми чуємо про корисну їжу, ми думаємо про дорогі продукти, такі як лосось або тунець. Однак існують не менш корисні, але дешевші види риби.
Як допомогти організму витримати спеку і зберегти здоров'я, змінивши свій раціон? Що їсти і пити, щоб почуватися краще?
Кожен вид листкового салату має свої корисні властивості. Дізнайтеся більше про користь та особливості десяти видів салату, які у нас найбільш популярні.
Дедалі частіше можна натрапити на рецепти страв із сирими кабачками. Але чи безпечно їх їсти у сирому вигляді? І що міститься у сирих кабачках?
Дізнайтеся, як приготувати густе та смачне полуничне варення: перевірені рецепти, поради і пропорції від господинь.
Кожна господиня хоче зробити запас ягід, зелені овочів та фруктів на зиму. А найкращий спосіб - заморозити. Але ж морозилка не гумова! Я підкажу, як розмістити продукти максимально щільно і при цьому обійтися без спеціальних контейнерів.
Хтось на зиму заморожує ягоди, зелень, горошок, а я - часникові стрілки. Бо це така смакота, що її всі у нашій сім'ї люблять. Тому у сезон купую стрілки на ринку і заморожую кілька пакетів.
Дізнайтеся, як правильно мити полуницю, черешню та інші ягоди, щоб насолоджуватися ними безпечно та з максимально зберегти корисні властивості.
Випічку з готового листкового тіста можна приготувати буквально за п'ять хвилин. Вибираючи тісто у магазині, треба звернути увагу на деякі нюанси.