Хтось на зиму заморожує ягоди, зелень, горошок, а я - часникові стрілки. Бо це така смакота, що її всі у нашій сім'ї люблять. Тому у сезон купую стрілки на ринку і заморожую кілька пакетів.
Дізнайтеся, як правильно мити полуницю, черешню та інші ягоди, щоб насолоджуватися ними безпечно та з максимально зберегти корисні властивості.
Випічку з готового листкового тіста можна приготувати буквально за п'ять хвилин. Вибираючи тісто у магазині, треба звернути увагу на деякі нюанси.
Полуниця у морозилці сильно вбирає сторонні запахи, часто втрачає вигляд і смак, годиться хіба для компоту. Але якщо її правильно заморозити, ягоди будуть наче свіжі! Ось чотири найкращі способи заморожування.
Чи знаєте ви, що навіть найкращі продукти не зможуть розкрити свій смак, якщо ви використовуєте неякісну воду для приготування страв? Дізнайтесь, як вода змінює текстуру, колір і аромат ваших улюблених страв.
Літній обід не обов’язково має бути складним чи важким — обирайте легкі, свіжі та поживні страви, які підтримає ваше здоров’я і гарний настрій навіть у найспекотніші дні!
Лише кілька полуниць можуть перетворити торт на шедевр. І для цього не обов'язково бути кондитером! Досить переглянути кілька ідей, як цікаво та оригінально прикрасити торт полуницею. Тільки подивіться, як це красиво!
Від кам’яної до гімалайської: що варто знати про сіль, щоб не шкодити здоров’ю і готувати смачно, та навіщо читати етикетку? Розкриваємо головні секрети, як вибрати сіль.
М’ясо на кістці і філе по-різному впливають на ваше здоров’я. Дізнайтеся, що і кому корисніше їсти.
У банці залишилося кілька ложок варенння? Спечіть коврижку! Цей простий і водночас дуже смачний пиріг можна пекти хоч кожен день. Швидко і доступно!