У кожної господині свої фішки і секрети приготування страв. А я хочу поділитися своїм: як швидко смачно зварити буряк.
Який жир обрати для смаження, випічки та щоденного раціону – смалець, олію, маргарин чи вершкове масло? Кожен із них має свої переваги та недоліки, і важливо знати, як правильно їх використовувати
Часник – це не тільки ароматна спеція, а й справжній підсилювач смаку, який робить страви більш насиченими. Щоб не перейматися сильним запахом, варто знати кілька простих хитрощів.
Для ідеальної текстури та смаку макової начинки важливо правильно підготувати мак. Пропонуємо три варіанти приготування.
Найкращий подарунок – смачний подарунок! Чи не так? Тому на День святого Валентина можна приготувати їстівну валентинку.
Романтична вечеря – це не тільки смачна їжа, а й особлива атмосфера, яку можна створити навіть без значних фінансових витрат, головне – увага до деталей та щире бажання зробити приємне близькій людині.
Бісквітний рулет - дуже простий у приготуванні десерт. Але згортання рулету має чимало нюансів: один необережний рух - і може тріснути.
Печена в духовці риба часто виходить сухою, але дотримання кількох простих правил допоможе зберегти її соковитість і ніжність.
Старі емальовані каструлі та миски можуть знову засяяти чистотою, якщо знати кілька простих і перевірених методів їх відбілювання.