Печиво “Равлики”. Тісто на смальці та маслі

Це печиво не тільки дуже красиве, а й смачне і просте у приготуванні. Занотовуйте рецепт і смачного вам чаювання!

Печиво “Равлики”

150 г смальцю, 100 г масла, 200 г цукру, 0,5 ч. ложки соди, 2 яйця, 400 г + 1 ст. ложка борошна, 1 ст. ложка какао, дрібка солі.
Масло і смалець розтопити, додати цукор та перемішати вінчиком, по одному додати яйця, додати борошно, сіль і соду, замісити тісто. Розділити на дві рівні частини в одну додати какао, а в другу – 1 ст. ложку борошна. Кожне тісто загорнути у плівку і поставити на 30 хв в холодильник (можна класти і на ніч).
Кожне тісто розкотити у прямокутник товщиною 0,5 см, на низ класти світле тісто, зверху темне і скрутити у рулет. Нарізати печиво ножем, приблизна товщина 1 см і випікати при температурі 200 ОС 15-20 хв. Печиво виходить дуже смачне.
Рецепт і фото Галі Лилик
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook