
Дуже вдалий рецепт дріжджового тіста. Випічка м’яка і довго не черствіє
Чудовий рецепт дріжджового тіста для рогаликів, пиріжків і пирогів. Виходять м’які і довго не черствіють! Смачні із будь-якими начинками!
Дуже вдалий рецепт дріжджового тіста
- Опара: 300 мл теплого молока, 5 ст. л цукру, 40 г пресованих дріжджів, 0,5 скл. борошна. Все розколотити, накрити і залишити на 25 хв, щоб піднялася шапочка.
- До опари додати 50 г масла (або маргарину, розтопленого), 1 яйце, 2 п. ванільного цукру, чуть солі, 2 ст. ложки олії рафінованої, 650 г борошна (це загальна кількість, разом з опарою), 0,5 ч. ложки куркуми (можна і без неї, то для кольору).