На вигляд цей торт ніби медівник, але меду у складі нема – тільки томатний сік і мінімум інгредієнтів – ні масла, ні яєць! І виходить дійсно смачний тортик!
До вашої уваги найкраща збірка рецептів кексів, на приготування яких піде не більше 10 хвилин: класичний, дешевий, на майонезі, на згущенці, на кефірі, з горіхами, шоколадом та кольоровий.
Цей сирник виходить такий смачний, що жоден торт не зрівняється! Під час випікання не просідає та ідеально ріжеться. То смакота!
Апельсинові цукати – це не тільки смачно, а й красиво. Прикрашені ними торти, тістечка та інші дерерти мають вишуканий вигляд, наче в ресторані. А приготувати такі цукати можна досить просто своїми руками.
У цьому торті ідеально поєднується смак кави, шоколаду та апельсинів. А який вишуканий декор із цукатів! Усі деталі приготування – у рецепті!
Після того, як спекла цю шарлотку, більше не пробую жодного іншого рецепта. Бо ця шарлотка для мене та моєї сім’ї ідеальна. Вона висока і пишна, хоч і без розпушувачів. Готується дуже швидко, хоча нею не соромно пригостити і гостей. А ще ця шарлотка просто дуже смачна!
Дуже вдалий рецепт! Таким кремом можна перемащувати практично будь-які торти. Він ідеально підходить для бісквітів, “наполеонів”, еклерів та безе. А ще його дуже смачно просто їсти ложкою і важко зупинитися, щоб не з’їсти все.
Хочу поділитись дуже класним та простим рецептом торта “Наполеон”. Сама за ним печу і всім раджу! Виходить смакота!
Торт виходить надзвичайно ніжний, просто тане у роті. Крем можна робити різний, а коржі – тільки такі! Вони ідеальні! І розкочувати не треба!
Раніше у мене бісквіти завжди були горбаті: з гіркою або вулканом посередині. А тепер завжди ідеально рівні!
Пиріжки з такого тіста завжди гарно підростають, виходять пухкенькі, дуже запашні. А завдяки “секрету” довго не черствіють.
Я ніколи не викидаю шкірки від мандаринів, апельсинів та лимонів! Роблю з них цитрусовий порошок, який потім додаю у випічку. Аромат неймовірний!