Соковите куряче філе у човниках з фольги. Рецепт читайте тут
Печене куряче філе часто вдається сухим. Але тільки не це! М’ясо завжди соковите і дуже смачне. А ще має ефектний вигляд на столі: його можна подавати прямо у човниках з фольги!
Бастурма з курячого філе. Підійде і до бутербродів, і на м’ясну тарілку. Рецепт читайте тут.
Бастурма з курячого філе – супер смачна закуска і підійде на всі випадки життя. Пікантна пряна курочка просто тане в роті. А аромат такий, що словами не передати. Ріжеться ідеально, тому підійде і для святкового столу.
Курка “По-генеральськи” на пиві. Шкірка рум’яна, а м’ясо соковите! Рецепт читайте тут
Ця печена курочка – просто смакота! Зовні – рум’яна шкірочка, а всередині соковите м’ясо. Секрет приготування – у пляшці пива. Готувати – швидко, а виходить по-святковому смачно!
Домашня курка-гриль з апетитною скоринкою, запечена у духовці. Рецепт читайте тут.
Кожен має свій власний рецепт маринування і запікання курячого м’яса. Хочу поділитися з вами своїм найкращим рецептом запікання цілої курки вдома. Смак і аромат не передати словами! М’ясо виходить соковите, смачне, гарно приправлене і дуже ароматне, а зверху – апетитна скоринка!
Печене у пергаменті куряче філе завжди виходить смачним і соковитим. Рецепт читайте тут
Філе, приготоване за цим рецептом, виходить завжди смачним і соковитим. Секрет – у “човниках” з пергаменту і “начинці”.
Курячий рулет “Святковий”. Рецепт читайте тут
Хто ж не любить курячі рулети: і на столі має яскравий вигляд, і смачний, і дієтичний! Цей рулет виходить дуже ніжним і неймовірно смачним, чудове доповнення до м’ясної нарізки!
Домашня куряча ковбаса швидкого приготування. Рецепт читайте тут
Така ковбаса ніжна, соковита й ароматна! А ще готується швидко, тому це ідеальний рецепт для зайнятих господинь і господарів або коли “алло, ми скоро зайдемо”.