кабачкові рулети з кабачків

Кабачкові рулети із сирно-горіховою начинкою

Рекомендуємо приготувати у сезон кабачків кабачкові рулети (без борошна) з сирно-горіховою начинкою. Дуже смачні!
Сьогодні приготувала кабачкові рулети, випробувала рецепт кабачкових млинців без борошна. Вдалися вони дуже м’які та смачні.
Ще до них досить незвична начинка: фета, подрібнена зелень та горіхи, часник. Поєднання незвичайне, але однозначно смачне, в міру пікантне.
Такі кабачкові рулети можна подавати як до святкового столу, так і на щодень. Спробуйте урізноманітнити своє меню, якраз сезон кабачків. Можливо, вам також сподобається.

Кабачкові рулети із сирно-горіховою начинкою

Кабачкові млинці без борошна

  • 2 середніх молодих кабачки, 2 яйця, сіль, перець – за смаком, 1 ст. ложка крохмалю.
Очищені кабачки крупно потерти (соломкою), посолити і залишити на 10 хв. Окремо збити яйця з сіллю і перцем. Кабачки відтиснути від рідини. Додати до них збиті яйця, ложку крохмалю і вимішати. Смажити на злегка змащеній сковорідці млинці.

Сирно-горіхова начинка для кабачкових рулетів

  • 150 г сиру “Фета”, 2 ст. ложки сметани, улюблена зелень – кріп, петрушка, кінза (в мене кріп), пригорща горіхів, часник – 1,5-2 зубці.
Подрібнені горіхи, зелень і часник блендером збити до пастоподібної маси. Сир розім’яти вилкою і додати сметану.
Подрібнену пастоподібну масу з’єднати з сирною і вимішати.
До речі, така намазка чудово підійде до звичайних канапок (бутербродів).
Сформувати рулети. Поставити на деякий час в холодильник, пізніше розрізати навпіл або порційними шматочками.
Рецепт і фото Іванни Луць

Читайте також інші рецепти із кабачків:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook