Пухкі лимонні кекси
3 яйця, 150 г цукру, ваніль, 130 г розтопленого масла, 170 г ряжанки, сік і цедра одного лимона, 1 ч. ложка розпушувача, 1/3 ч. ложки соди, 350 г борошна.
Яйця збити з цукром до пишності, додати решту продуктів. Тісто має бути за консистенцією, як густа сметана. Розкласти все у формочки та випікати до готовності близько 20 хв при 180 ОС.
Глазур: 200г цукрової пудри розмішати з 2-3 ст. ложками лимонного соку, дивитися щоб глазур не була дуже рідкою. Готові теплі кекси прикрасити глазур’ю. Глазур швидко застигає та не пристає до рук.
Рецепт і фото Юлії Пилипенко
Читайте також: