Кухня Рецепти

Бісквітні кекси нашвидкуруч

Хочете солодкого? Спечіть бісквітні кекси! Це дуже смачно і не займе у вас багато часу.

16.03.2020 13:03

Бісквітні кекси

4 яйця, пів склянки борошна, пів склянки крохмалю, 1,5 ч. ложки розпушувача, 2 ст. ложки какао, 100 г родзинок.

Білки відділити від жовтків. Білки добре збити з цукром, а жовтки окремо. Потім усе вимішати, додати борошно, крохмаль, розпушувач та родзинки. Вимішати. Розділити тісто на дві частини. В одну частину додати какао і обережно вимішати. Вилити у форми: спершу тісто з какао, а тоді – без, або ж навпаки. Випікати 15-20 хвилин при температурі 170 градусів.