Торт “Kinder Milk-Slice”
Форма: 28х18 см. Бісквіт: 4 яйця, 1 ч. ложка меду, 70 г цукру, 1 ч. ложка ванільного цукру, 25 г какао, 45 г борошна. Суфле: 180 г згущеного молока (я давала 80 г згущеного молока + 100 г вершкового сиру), 10 г желатину, 60 мл холодної води (можна взяти з вершків), 350 г вершків (33%), 1 ч. ложка меду (можна не давати).
Яйця розділити на жовтки і білки, білки збити міксером на середній швидкості до легкої піни, підсипати до них 35 г цукру і збити до стійких піків на високій швидкості. В іншій посудині з’єднати жовтки з рештою цукру, медом, ванільним цукром, збити міксером на максимальній швидкості 5-6 хв до пухкої світлої маси. Акуратно вмішати лопаткою в жовтки збиті білки. Додати просіяне борошно, какао і акуратно вмішати лопаткою. Тісто вилити на форму з пергаментом, розрівняти, випекти при 180 ОС 10 хв, дістати, накрити полотенцем і дати охолонути.
Желатин розчинити у воді, дати набухнути, а потім підігріти, щоб розчинився. В окремій посудині збити вершки з цукром (і сиром, якщо давали) до пухкості, додати згущенку, цівкою влити желатин і мед, збити. Якщо крем рідкуватий, то поставити на 10 хв в холодильник.
Охолоджений бісквіт поділити на 2 частини. На одну половину викласти суфле і накрити другою частиною (я використала розсувну квадратну форму, щоб краще тримало форму). Можна покрити шоколадною глазур’ю.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 51