Кухня Рецепти

Скумбрія на смак як червона риба – секрет в особливому маринаді

Маринована скумбрія  2 свіжоморожені скумбрії, 2 цибулини, 250 мл води, 6 бутонів гвоздики, 1/2 ч. л. чорного перцю горошком, 1/3 ч. л. духмяного перцю меленого, 1/2 ч. л. коріандру горошком, 2 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру, 2 ст. л. соняшникової олії, 2,5 ст. л. яблучного оцту.  Скумбрію розморозити, нарізати на порційні шматочки. Воду закип’ятити, […]

28.07.2020 08:53

Маринована скумбрія 

2 свіжоморожені скумбрії, 2 цибулини, 250 мл води, 6 бутонів гвоздики, 1/2 ч. л. чорного перцю горошком, 1/3 ч. л. духмяного перцю меленого, 1/2 ч. л. коріандру горошком, 2 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру, 2 ст. л. соняшникової олії, 2,5 ст. л. яблучного оцту. 

Скумбрію розморозити, нарізати на порційні шматочки. Воду закип’ятити, додати сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію. Кип’ятити протягом 1 хвилини на повільному вогні. Коли трохи охолоне, влити оцет. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, перемішати з шматочками риби, залити розсолом, маринадом і поставити у холодильник. Зняти пробу можна через 24 години.