Коли будете маринувати помідори, покладіть у банку чорнобривці. Ви будете вражені!

Я теж раніше не могла уявити: як це - помідори з чорнобривцями? Які вони на смак? Але спробувала - і тепер так роблю завжди! До речі, чорнобривці дуже корисні: і для печінки, і для підшлункової, і для імунітету, і для профілактики "жіночих" хвороб!

Мариновані помідори з чорнобривцями

На 5 літрових банок: 1,75 л води, 200 г цукру, 150-170 мл оцту, 2,5 ст. ложки солі (без чубка). На дно кожної банки покласти півкільцями цибулю, перець чорний горошком, кілька листочків петрушки, 2-4 квітки чорнобривців. Якщо помідори половинками, то складати розрізом донизу. Заливати гарячим маринадом і стерилізувати 6-7 хвилин після закипання. Зробіть – не пошкодуєте, дуже смачні! Запаху чорнобривців помідори не мають, але аромат змінюється!

А можете приготувати за своїм рецептом і просто в кожну банку покласти по 2-4 квіточки чорнобривців на пробу – і самі переконаєтеся в тому, що це смачно!

Рецепт Світлани

Спробуйте також приготувати:

Консервовані помідори з цибулею та петрушкою

Мариновані помідори з гірчицею. Улюблені помідори дітей та онуків

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook