Найкраща ковбаса – домашня! Хоча б раз приготуйте домашню ковбасу – і ви не захочете магазинної, така вже вона смачна. До того ж рецепт ковбаси досить простий!
Домашня ковбаса “Галицька”
- 1,5 кг свинини, 400 г сала (можна 600 г), 1,5 ст. ложки солі, 1 ст. ложка чорного меленого перцю, 2 головки часнику.
- Можна додати 2 ст. ложки гірчиці в зернах.
М’ясо порізати шматочками 1Х1 см, сало маленькими кусочками, додати сіль, перець, розчавлений часник і трохи води або бульйону. Наповнити кишки і відставити в холод на добу. Відварити у воді після закипання 30 хв, потім запекти в розігрітій духовці до 180 ОС ще 30 хв.
Така домашня ковбаса смакує і холодною, і гарячою.
Рецептом поділилася Надія Бурка
Радимо також інші перевірені рецепти домашньої ковбаси:
- Смачна домашня ковбаса. Рецепт, яким користуюся багато років
- Десять рецептів для м’ясної нарізки: шинка, ковбаса, паштет, бочок, рулет
Post Views: 14