Помідори з гірчицею
У банку 1 л покласти 1 десертну або столову ложку зерен гірчиці, кріп, цибулю кільцями, шматочок гострого перцю, часник, солодкий перець, помідори. Залить перший раз окропом, накрити кришкою, потримати, злити воду, зробити з неї маринад. Маринад: на 5 л води бага листочків вишні, 3-4 лаврових листка, духмяний перець, чорний перець горошком. Прокип’ятити 5 хв, додати 400 г цукру, 150 г солі, вкінці 300-400 мл оцту. Залити киплячим маринадом помідори, закрутити, вкутати.
Рецепт Тетяни Савенко-Ратуш
Спробуйте також приготувати:
-
Консервовані помідори з цибулею та петрушкою
-
Мої улюблені рецепти консервації: помідори з чорнобривцями, сливи з какао, вишні з коньяком та інші