Вишневий соус до м’яса на зиму
2 кг вишень (вага без кісточок), 0,5 л цукру, 2 ч. ложки солі, 2 ч. ложки чорного меленого перцю, 2 ч. ложки червоного меленого перцю, 25 г карі, 6 ст. ложок соєвого соусу, 2 великі головки часнику, 100 г часнику, 100 г томатної пасти, 1 ч. ложка цілого духмяного перцю.
Проварити кілька хвилин, перемолоти блендером, додати спеції, Варити 30-40 хв, розкласти у стерильні баночки, закрутити. Виходить 5,5 банок по 0,5 л.
Рецепт Олі Лелик
Спробуйте також приготувати:
- Соус до м’яса з порічок. Кетчуп – відпочиває!
- Бомбезний соус зі слив “Сацебелі”. До шашлику, курки, печеного м’яса нема нічого кращого!
Post Views: 27