Кухня Рецепти

Соус до м’яса з порічок. Кетчуп – відпочиває!

Торік закривала такий соус. Пошкодувала тільки про одне – що так мало зробила! Із м’ясом він смакує неймовірно!

01.07.2021 11:27

Соус з порічок

800 г порічок, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка солі, 1 лавровий листок, 1/3 ч. ложки меленого гострого червоного перцю, 1/3 ч. ложки кориці, 1/3 ч. ложки меленого мускатного горіха, 0,5 ч. ложки карі, 3 шт. гвоздики, 1 цибулина (кубиками), 2-3 шт. духмяного перцю, 1 ч. ложка насіння гірчиці, 2-3 листки чорної смородини.

Усе в каструлі перемішати і варити 35-40 хв. Як трошки охолоне, перетерти через сито, додати 1 ч. ложку оцту, варити ще 10 хв, закрутити. Я закручувала в маленькі баночки типу як з гірчиці чи ікри.

Рецепт Анжели Федорчук

Спробуйте також приготувати: