Кухня Рецепти

Вишневий соус до м’яса. Кетчуп відпочиває!

Скуштувавши бодай раз вишневий соус до м’яса, ви більше ніколи не захочете їсти кетчупів! Це дуже смачно, пікантно, незвичайно! Соус із вишень ідеально підкреслює і розкриває смак м’яса, і страва стає по-ресторанному смачною!

23.06.2020 21:07

Вишневий соус до м’яса

1,5 кг вишень (змолоти блендером, закип’ятити), додати 1 стручок гострого перцю, 1 лавровий листок, 5 зерен коріандру, 5 горошин духмяного перцю (варити на малому вогні до загустіння), додати: 0,5 ч. ложки солі, 10-20 г цукру, 2-3 ст. ложки бальзамічного оцту, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 1 ч. ложку кориці, дрібку мускатного горіха, гілочку розмарину (проварити ще 2-3 хв).

Рецепт Людмили Столяр