Вишневий соус з карі до м’яса та сиру. Смачно, як у ресторані!

Такий соус будь-яке м'ясо перетворює на розкішну страву. А якщо його подати у маленькій піалці до сирної тарілки - буде страва, наче у дорогому ресторані. Обов'язково приготуйте хоч на пробу!

Вишневий соус із приправою карі

1 л вишень без кісточок (перебити блендером), 8 ст. ложок цукру, 1 ст. ложка солі, 2 головки часнику (видушити), 1 ст. ложка оцту, 1 ч. ложка перцю чорного, 1 ч. ложка перцю червоного чілі, 30 г приправи “Каррі”.
Усе перемішати, на ніч поставити у холодильник, далі прокип’ятити на невеликому вогні 30 хв. Перевірте густину: линіть ложку соусу на тарілку і поставте на кілька хвилин у морозилку. Якщо соус надто рідкий, можна додати 2 ст. ложки картопляного крохмалю (розвести перед цим холодною водою), проварити ще 10 хв і розкласти в сухі стерильні банки і закрутити.
Рецептом поділилася Олена Рогаль

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook