Паска «Оздоблена»

Для декору такої паски не знадобиться ні помадки, ні посипок. Білі прикраси із прісного тіста матимуть розкішний вигляд на тлі золотої пасочки!

Якщо хочете спекти оригінальну паску, але без замороки, сміливо переписуйте цей рецепт! Паска вдасться дуже красивою!

Паска «Оздоблена»

1 л молока, 10 яєць, по 100 г дріжджів і олії, 200 г масла, 600 г цукру, борошно, ванілін, родзинки.

  1. Підігріти молоко, розвести у ньому дріжджі. Додати яйця, збиті з цукром. Залишити на 2 год.
  2. Додати розтоплене масло і олію, замісити з борошном і ваніліном, наприкінці додати родзинки.
  3. Коли зійде, розкласти у форми (1/3 об’єму).
  4. Оздобити: замісити тісто з води, борошна і дрібки солі, розкотити, сформувати хрестик, квіточки, гілочки.
  5. Паски, що підійшли, змастити яйцем, зверху викласти фігурки з солоного тіста. Коли спечеться, виходить дуже гарно, бо прикраси залишаються білого кольору.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook