ожинове вино

Рецепт приготування ожинового вина, смачнішого за виноградне

Коли у гостей запитую, яке вино вони хочуть, вони завжди обирають ожинове. Воно дійсно дуже смачне! А рецепт простий.

Ожинове вино

  • 1,5 кг ягід, 1 кг цукру, 1,5 л води.

1,5 кг ягід розм’якшених додати 1 кг цукру і 1,5 л води, витримати 4 дні. Коли почне бродити, поставити затвор: я одягаю на банку рукавичку медичну з маленькою дірочкою на пальчику. Коли через певний час рукавичка впаде, можна розливати. Але краще ще витримати: чим довша витримка – тим смачніше.

Рецепт Ольги Мельничук

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook