консервований зелений горошок

Консервований зелений горошок: закриваю так 10 років – ніколи не стріляє

Дуже смачний консервований горошок, який взимку чудово смакуватиме у салатах. Рецепт – перевірений: закриваю так уже 10 років. Чудово зберігається всю зиму!

Консервований зелений горошок

  • Горошок, сіль, лимонна кислота.

Очищений зелений горошок промити під проточною водою, занурити на 5 хв в киплячу солону воду (на 1 л води – 1-1,5 ст. ложки солі, має бути солона, як на макарони), дістати горошок, розкласти у стерильні банки (0,5 л), в кожну банку покласти 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, залити до верху підсоленою водою, в якій приварювали горошок. Стерелізувати 1-1,5 год, закрутити.

Рецептом поділилася Аня Шовгенюк

Радимо також інші рецепти консервованого горошку:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook