Вафельний торт “Андрути”
1 п. вафельних коржів. Крем: 1,5 скл. молока, 1,5 скл. цукру, 200 г масла, 3 ст. ложки какао, 0,5 скл. волоських горіхів. Або: крем із вареного згущеного молока і масла з додаваннями кокосової стружки, родзинок, сухофруктів, шматочків зефіру тощо. Один або декілька шарів можна перемазати джемом.
Цукор всипати у товстостінну каструлю, перемішати з какао, залити молоком, додати масло і готувати на мінімальному вогні до стану густого сиропу. Крем охолодити. Горіхи дрібно посікти. Коржі перемазувати кремом і посипати горіхами. Залишити на кілька годин при кімнатній температурі, нарізати трикутниками або ромбами.