Солена карамель
- 200 г цукру, 200 г вершків (від 30%), 50 г масла, дрібка солі, ваніль.
У сотейник висипати цукор і поставити топитися. Водночас підігріти вершки в окремій ємкості (не доводити до кипіння). Коли цукор розтопиться (головне не перепалити, він має бути бурштинового кольору), влити підігріті вершки (маса почне сильно бурлити). Відразу додати масло, сіль, добре вимішати і відставити з вогню. Тоді додати ванільний цукор або есенцію добре вимішати.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати:
- М’яка карамель з горіхами для тортів, чізкейків, тарталеток та інших десертів
-
Карамель для тортів, тістечок, морозива, млинців і десертів
Post Views: 124