Шоколадний пиріг з сирними кульками

Пиріг виходить дуже смачний, з красивими білими кульками у розрізі. Просто дотримуйтеся рецепта - і все вдасться!

Шоколадний пиріг з сирними кульками

  • Форма 22 см.
  • Сирні кульки: 400 г сиру кисломолочного, 130 г цукру, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 30 г крохмалю, 1 п. ванільного цукру, дрібка солі – усе перебити блендером, додати 50 г кокосової стружки, перемішати та зробити кульки.
  • Тісто: 2 яйця, 300 г цукру, 60 г м’якого масла, 60 мл олії, 280 мл молока, 55 г какао, 250 г борошна, 1 ч. ложка солі, 1,5 ч. ложки соди, 1 ст. ложка оцту.
Всі інгредієнти, крім оцту, збити міксером, додати оцет і ще раз перебити. Вилити у форму, застелену пергаментом, зверху викласти кульки. Випікати 1 год (+-10 хв) при 180 градусах, до сухої шпажки. Охолодити.
Помадка: 2 ст. ложки какао, 2 ст. ложки цукрової пудри, 1 ст. ложки крохмалю, холодна вода.
З’єднати какао, пудру та крохмаль добре перемішати і потрохи додати воду до потрібної консистенції, покрити пиріг і смакувати. варити не треба – все гарно застигає.
Рецептом і фото поділилася Галя Лилик

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook