Пісні рогалики
1,5 скл. теплої кипяченої води, 1 ст. ложка сухих дріжджів, дрібка солі, 6 ст. лжок цукру, ванілін, 3 ст. ложки олії, 2 скл. борошна, 1 скл. вівсяного борошна (змолоти вівсяні пластівці). Будь-яка начинка, у нас – абрикосове варення.
Дріжді розчинити в теплій воді, дати постояти 10 хв, тоді додати цукор, сіль, ванілін, розміщати лишити на 5 хв. Додати олію, муку (може бути більше, може менше, залежить від марки). Замісити еластична тісто і лишити на 15 хв, потім поділити на 4 частини, кожну частину розказати в коло і розрізати на 8 трикутників, покласти начинку і скрутити. З цієї порції в мене вийшло 36 рогаликів величеньких. Пекти при 180 градусів 15-20 хв. Остудити і посипати пудрою.
Рецептом поділилася Наталя Петрик
Post Views: 52