Полуничний компот з апельсинами на зиму
На 3-літрову банку: 700 г полуниці, 300-350 г цукру, 2 скибки апельсина (або лимона), гілочка м’яти, дрібка лимонної кислоти (у компот з апельсинами, до лимонів не треба).
Простерилізувати банки і кришки. У банку покласти помиту і почищену полуницю, гілочки м’яти, по 2 скибки апельсина (зі шкірко, заздалегідь ошпарти окропом), цукор, дрібку лимонної кислоти. Залити банку доверху окропом, щоб вода навіть трішки витікла назовні, накрити кришкою і закрутити. Струсити банку, переврнути догори дном, вкутати, залишити так на 3 дні.
Рецептом поділилася Ольга Бакоцька
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 40