салат з тунцем

Салат з тунцем із дуже смачною заправкою

Простий у приготування, але дуже смачний та апетитний на вигляд салат з консервованим тунцем. Зберігайте рецепт!

Салат з тунцем

  • 100 г салату мікс, 1 б. тунця консервованого, 1 огірок, 1 помідор (або помідори чері), 2 яйця варені (або яйця перепелині), 1 цибулина (або зелена цибуля).
  • Заправка для салату: 2 ст. ложки олії, 1 ст. ложка соку лимона, 1 ч. ложка меду (або 0,5 ч. ложки цукру), 1 ст. ложка гірчиці в зернах, сіль, чорний перець.


Приготовити заправку. Салат мікс помити в холодній воді. Викласти на тарілку. Викласти тунець шматочками, зверху – порізану півкільцями цибулю, почищений порізаний огірок, порізаний помідор і яйця. Полити заправкою. Можна посипати кунжутом.

Рецепт і фото Тетяни Мельничук

Радимо також інші рецепти салатів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook