Кухня Рецепти

Пухнасті пиріжки з капустою. До супу чи борщу – те, що треба!

Такі пиріжки у нашій сім’ї розмітають ще гарячими! Вони виходять завжди пухнастими і смачними, хоча тісто – на воді, а начинка – з простої капусти!

17.08.2020 13:51

Пиріжки з капустою

Тісто: 800 г борошна, 420 мл води, 12 г сухихи дріжджів або 35 г пресованих, 1 ч. ложка солі. Начинка: капуста, цибуля, морква, зелень, сіль і перець (на смак).

Вимісити тісто, дати підрости, підготовити начинку (стушкувати) і сформувати пиріжки. Обсмажувати на олії з обох боків. З половини порції тіста виходить 22-23 пиріжки.