Гриби з овочами в томаті
Моркву натерти, цибулю порізати кубиками, додати грам 100 олії і протушкувати. Сюди ж додати гриби і решту продуктів та ще 100 г олії, перець чорний мелений можна додати за смаком.Тушкувати 40 хв, розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути, вкутати. Рецепт Світлани Головацької
Опеньки з перцем і кетчупом “Чилі”
Перець і цибулю порізати соломкою, моркву потерти. Усе тушкувати 30 хвилин (можна більше). Розкласти у півлітрові банки, стерилізувати в банках 1 год. Рецепт Оксани Копаніцької
Опеньки в томаті на зиму
6 л варених грибів, 0,5 л томатного соусу (магазинного), 0,5 л олії.
Опеньки відварити, промити, додати 0,5 л томатного соусу (магазинного), 0,5 л олії, посолити до смаку, варити до готовності. Розкласти у стерильні півлітрові банки, стерилізувати 10 хв, закрутити, перевернути, вкутати. Рецепт Діани Бернашевської
Спробуйте також приготувати: