Консервовані гриби з томатом та кетчупом. Три рецепти від господинь

Якщо вам подобається поєднання грибів і томату, обов'язково збережіть ці рецепти консервації і зробіть хоч кілька баночок на зиму.

Гриби з овочами в томаті

3 л відварених грибів (я брала білі, були дуже смачні, але можна будь-які), 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 1 скл. цукру, 250 г оцту, 2 ст. ложки солі, 0,5 л томатної пасти, 250 г води, приблизно 200 г олії.

Моркву натерти, цибулю порізати кубиками, додати грам 100 олії і протушкувати. Сюди ж додати гриби і решту продуктів та ще 100 г олії, перець чорний мелений можна додати за смаком.Тушкувати 40 хв, розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути, вкутати. Рецепт Світлани Головацької


Опеньки з перцем і кетчупом “Чилі”

2 кг варених опеньків, 1 кг перцю, 1 кг цибулі, 0,5 кг моркви, 200 г олії, 200 г цукру, 80 г оцту, сіль до смаку, 1 п. кетчупу “Чилі”.

Перець і цибулю порізати соломкою, моркву потерти. Усе тушкувати 30 хвилин (можна більше). Розкласти у півлітрові банки, стерилізувати в банках 1 год. Рецепт Оксани Копаніцької


Опеньки в томаті на зиму

6 л варених грибів, 0,5 л томатного соусу (магазинного), 0,5 л олії.

Опеньки відварити, промити, додати 0,5 л томатного соусу (магазинного), 0,5 л олії, посолити до смаку, варити до готовності. Розкласти у стерильні півлітрові банки, стерилізувати 10 хв, закрутити, перевернути, вкутати. Рецепт Діани Бернашевської

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook