Суперрецепт чебуреків: смачне хрумке тісто і соковита начинка

У цих чебуреках чудове все: і смачне хрумке тісто, і соковита начинка. Хто готував за цим рецептом - всім подобається! До речі, тісто легко розкочується, тому ліпити чебуреки - саме задоволення!

Суперрецепт чебуреків

Рецепт приблизно на 19 чебуреків: 500 г борошна, 1 ч. ложка з чубком солі, 250 мл окропу, 3 ст. ложки олії, 3 ст. ложки горілки.

Начинка 500 г фаршу, 100 мл холодної води, 1 цибулина, сіль, перець, зелень за бажанням. 

Борошно просіяти, додати сіль і залити окропом. Обережно розмішати, додати олію і горілку. Замісити еластичне, м’яке тісто (місити 7-8 хв) і залишити відпочити на 30 хв.
До фаршу додати дрібно нарізану цибулю, петрушку, сіль, перець, спеції, влити холодну воду і все добре вимішати.
Дошку притрусити борошном, тісто поділити на рівні шматочки і тоненько розкотити. Сформувати чебуреки і смажити на добре розігрітій олії на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Рецепт і фото Надії Тимків

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook