Смачний і дуже ситний торт-салат з куркою і маринованими грибами

Салат стане справжнім хітом на будь-якому святковому столі. Збережіть рецепт і приготуйте на Різдво!

Цей торт-салат з куркою і грибами смачний і дуже ситний. Збережіть рецепт!

Торт-салат

  • 1 банка маринованих печериць, 300 г курячого філе, 2 моркви, 3 картоплі, 3 яйця, 3 солених огірки, 2 скибки маринованого перцю, 1 банка кукурудзи, 1 пучок зеленої цибулі, майонез, сіль, перець за смаком.

Моркву, картоплю і яйця відварити і натерти. Перець і цибулю дрібно нарізати. Куряче філе порізати, посолити, поперчити і обсмажити в олії на великому вогні 3-4 хвилини до рум’яної скоринки, можна додати паприку або спеції для курки.

Роз’ємну форму, діаметром 26 см, вистелити харчовою плівкою і розмістити цілі мариновані гриби капелюшками вниз. Посипати їх зеленою цибулею. Викласти підготовлену моркву, злегка посипати сіллю, меленим перцем і щедро полити майонезом. Викласти курку, на неї огірки, перець, кукурудзу і змастити майонезом. Тоді притерти яйцями, посолити і змастити майонезом.

Останній шар – з картоплі, посолити, поперчити і змастити майонезом. Накрити салат фольгою і поставити у холодильник на 6 годин. Потім зняти фольгу, накрити великою тарілкою. Перевернути форму з салатом, акуратно зняти форму, плівку і подати до столу.

Радимо також інші рецепти салатів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook