Паста-салат «Великодній»
250 г макаронів ракушка із твердих сортів пшениці, 1 маленька головка салату ромен (інший на вибір, порізати), 1 скл. гострого сиру чеддер (нарізати невеликими кубиками), 250 г помідорів чері (нарізані кружальцями), 150 г хрусткого підсмаженого бекону (нарізати скибочками), 300 г підсмаженого індичого філе (кубиками), майонез (або соус), зелена цибуля, сіль, перець за смаком.
Зваріть макарони, злийте воду і дайте охолонути протягом приблизно 20 хвилин. У великій мисці змішайте макарони, салат, чеддер, помідори, бекон, грудинку індички, 2 столові ложки майонезу. Солимо та перчимо до смаку. Посипати зеленою
цибулею.
Смачного родинного Великодня усім!
Post Views: 30