Кухня Рецепти

Ніжні і соковиті відбивні у подвійній паніровці. Продукти ті ж, але набагато смачніше!

Відбивні готують, мабуть, усі. Але не в кожного вони вдаються смачно. А ці – ніжні і соковиті, із вершковим ароматом! Продукти потрібні ті ж самі, а відбивні виходять зовсім інші, набагато смачніші!

20.11.2020 16:27

Рецепт ніжних і соковитих відбивних

Шматок м’яса (філе свинини, телятини чи куряче, хто яке любить) добре промити, обсушити паперовим рушником і нарізати на шматочки. Кожен з них відбити, посолити, поперчити, вмочити у сметані і залишаємо на 1-2 год, щоб м’ясо промаринувалося. Далі набрати в різні тарілки панірувальні сухарі, борошно та збиті яйця (трошки посолити і поперчити).
Кожен шматок вмочити спочатку в борошні, далі в яйце і потім в сухарі. Класти на сковорідку у розігріту олію і обсмажувати з двох сторін до рум’яного кольору.
У посудину з кришкою (в мене скляна каструля), змащену на дні і по боках вершковим маслом викладати готові відбивні. Коли всі будуть готові, зверху покласти ще декілька невеликих шматочків масла, закрити кришкою і поставити в мікрохвильову на 5-10 хв (час залежить від кількості).
Рецепт і фото Оксани Копиняк