
М’ясо на шпажках. Мої гості завжди з’їдають його першим!
Такі смачні шашлички можна готувати без багаття. Виходять рівненькі (завдяки особливому приготуванню), соковиті і гостям дуже подобаються! Це смачніше за котлети і на столі має суперовий вигляд!
М’ясо на шпажках
1–1,5 кг нежирної свинини, спеції, сіль.
М’ясо підморозити, щоб було простіше порізати максимально тонкими пластинами. Різати треба поздовж шматка якомога тонше. Далі кожну пластину накрити харчовою плівкою і відбити. Потім кожен відбитий шматок м’яса скласти “гармошкою” або рулетиком. Покласти один біля одного, щоб вийшов один великий шматок м’яса. Його впоперек пронизати шпажками на відстані близько 5 см. Змастити з двох боків спеціями, сіллю, часником. Розрізати м’ясо посередині між шпажками, щоб утворилися окремі шашлички. Залишити маринуватися на ніч. Смажити на грилі або сковороді з кожного боку по кілька хвилин (смажиться дуже швидко).
