“Нудлі”
Для нудлів: 1 скл. кислого молока або кефіру, 1 яйце, сіль, перець, борошно. А також: 800 г свинячих ребер, 1 кг картоплі, 3 цибулини, сіль, перець.
Замісити тісто із кислого молока, яйця, солі, перцю і борошна. Воно має бути як на вареники, але не надто туге. Дати йому відпочити хвилин 30. Розкотити, посипати кропом, згорнути рулетом, нарізати шматочками.
Обсмажити свинячі ребра. Почищену картоплю порізати великими шматками, а цибулю – півкільцями. Усе скласти у глибоку сковорідку шарами: ребра, цибуля, картопля, залити бульйоном або водою, по колу викласти нудлі, посолити, поперчити. Закрити кришкою і поставити на середній вогонь. Готувати хвилин 40–60. Готову страву можна посипати січеною кінзою.
Рецептом поділилася господиня з міста Миколаєва Лара Завдовєєва