Запіканка з гарбузом, м’ясом і помідорами
По 1 кг м’яса і гарбуза, 200 г рису, 2 цибулини, 100 г масла, 3 помідори, 50 г твердого сиру, сіль, перець.
- М’ясо нарізати дрібними шматочками, залити водою, щоб покрила, закрити кришкою і тушкувати до готовності на малому вогні.
- Рис зварити до напівготовності. Дрібно порізану цибулю посмажити у маслі. Гарбуз почистити і порізати пластинами. Готове м’ясо змішати з рисом і цибулею, поперчити і посолити.
- У глибоку сковороду чи форму, змащену маслом, покласти шар гарбуза, потім м’ясо з рисом, знову покрити шаром гарбуза, зверху викласти кружальця помідорів по всій поверхні, влити трохи окропу або підсоленого бульйону, притрусити тертим сиром і тушкувати у духовці під кришкою до готовності гарбуза.
- При подачі прикрасити кожну порцію зеленню.
Post Views: 17