картопляно-рисові котлети

Картопляно-рисові котлети без м’яса, смачні і бюджетні

Такі котлети, звісно, не замінять звичні, але якщо хочете приготувати щось смачне і без м'яса, вони стануть незамінною стравою до сніданку, обіду чи вечері.

Картопляно-рисові котлети

  • 0,5 кг картоплі, 0,5 скл. рису, по 2 цибулини і морквини, сіль, перець.

Картоплю відварити в кожушку, почистити і потовкти. Рис відварити, цибулю і моркву обсмажити на олії. Усе вимішати, додати сіль, перець. Формувати котлети і смажити на олії.

Спробуйте також приготувати:

  • Попереду вихідні, отже, будуть деруни: вісім оригінальних рецептів
  • “Палюшки” з картоплі “у мундирі”. Улюблена страва з дитинства

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook