Мариновані помідори
- Дрібні помідори (краще брати солодкі, помити).
 - На дно літрової банки покласти: лавровий листок, часник порізаний (1-2 зубці), перець чорний (декілька горошин), перець пахучий (декілька горошин), зелень петрушки або кропу (можна суцвіття), листок хрону (не обов’язково).
 - Маринад (на 4 літрові банки): 2 л води, 100 мл оцту, 3 ст. ложки солі (рівні), 6 ст. ложок цукру.
 
Для маринаду до води додати все, крім оцту. Оцет додати, коли маринад закипить.
У банки покласти помідори, залити киплячим маринадом. Стерилізувати літрові банки 3-5 хв. Закрутити, можна накрити до повного охолодження.
Рецепт і фото Мельничук Тетяни
Спробуйте також приготувати:
- 
Мариновані помідори з гірчицею. Улюблені помідори дітей та онуків
 - 
Консервовані помідори з цибулею та петрушкою
 - 
Мариновані помідори без оцту: розсіл випиваємо раніше, ніж з’їдаємо помідори!
 
				 Post Views: 426