мариновані помідори

Мариновані помідори без оцту: розсіл випиваємо раніше, ніж з’їдаємо помідори!

Мені набагато більше подобаються мариновані помідори з лимонною кислотою, ніж з оцтом. Маринад у них - смакота! Коли відкриваємо помідори, то найперше випиваємо розсіл - такий він добрий!

Мариновані помідори без оцту

Помідори скласти в банку, поклавши на дно улюблені прянощі. Двічі залити їх кип’ятком (виміряти, коли зливатимете, скільки вміщається води), а третій раз залити киплячим маринадом, закрутити, перевернути догори дном, вкутати.

  • Маринад на 3-літрову банку: вода, 5 ст. ложок цукру, 1,5 ст. ложки солі, 1 ч. ложка без чубка лимонної кислоти. 

Рецепт Лариси Голуб

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook