Пляцок “Смурфетка” без випічки

Цей пляцок з сиром та жиле неймовірно смачний. Приготувати його легко і просто. Обов’язково спробуйте!

Пляцок “Смурфетка”

Форма розміром 20х25 см

Додатково: 200-250 г печива до кави.

Сирна маса: 1 кг сиру, 2 ст. ложки цукрової пудри, 2 п. лимонного желе, 250 мл. окропу.

Вершкова маса: 500 мл вершків 30%, 2 п. желе, 250 мл окропу.

Желейна мала: 3 п. желе, 650 мл окропу.

Дно форми застелити папером для випічки і викласти шар печива. Розчинити желе лимонне в окропі і залишити остигати. Сир з цукровою пудрою збити міксером і цівкою залити холодне лимонне желе. Викласти сирну масу на печиво і поставити в холодильник до застигання.

Тим часом розчинити 2 пачки желе в 250 мл окропу і охолодити. Добре збити вершки до загустіння, у вершки влити тонкою цівкою желе. Викласти вершкову масу на затверділу сирну масу і поставити в холодильник. До застигання.

Розчинити 3 пачки желе в 650 мл окропу, залишити, щоб застигло і вилити на шар затверділого крему. Поставити в холодильник.

Рецепт і фото Лілії Гадач

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook