Шикарний бісквіт для тортів: мінімум продуктів, мінімум часу і чудовий смак! Пишний і вологий!

1 скл. молока, 1 скл. води, 2 яйця і 0,5 скл. олії - ось все, що потрібно для цього шикарного бісквіта! Навіть збивати нічого не треба - тільки перемішати віничком. А виходить пишний вологий шоколадний бісквіт, який ідеально підходить для тортів і тістечок. Мені цей рецепт дуже подобається!

Шикарний шоколадний бісквіт

Об’єм склянки – 200 мл, форма 19Х29 см.

2,5 скл. борошна, 2 скл. цукру, 5 ст. ложок какао, 1 ч. ложка розпушувача, ванільний цукор, дрібка солі, 2 яйця, 1 скл. молока, 1 скл. окропу, 0,5 скл. олії.

Змішати віничком всі сухі компоненти. Окремо змішати всі рідкі компоненти. У два прийоми влити рідку суміш в суху і все добре перемішати. Вилити тісто в деко, застелене пергаментом. Випікати при 180 ОС 25-30 хв. Такий бісквіт стане чудовою основою для тортів і тістечок.

Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

Спробуйте також приготувати:

Рецепт на вагу золота: бісквіт на кип’ятку без яєць. Пишний, смачний і дешевий!

Італійський кекс-бісквіт “12 ложок”. Найкращий з тих, що я пекла. Вологий і тане у роті!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook