Соус з помідорів з кінзою, кропом і петрушкою. До шашлику і м’яса підходить ідеально!

Просто кетчуп до м'яса або шашликів - це банально. Набагато смачніше - домашній соус із пряними травами! До речі, помідори ідеально поєднуються з кінзою!

Соус з помідорів з кінзою, кропом і петрушкою

3 кг помідорів, 1,5 кг перцю, 200 г часнику, 5 гострих перчин, 15 горошин чорного перцю, 5 бут. гвоздики, 5 мускатних горіхів, 2 ст. ложки солі, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка оцту (додати в самому кінці), 2 пучки кінзи, 1 пучок кропу, 1 пучок петрушки.

Усе, крім спецій, оцту і пряних трав, варити 15 хв. Потім додати кінзу, кріп і петрушку і варити ще 15 хв. Перемолоти все блендером, додати спеції та оцет, варити ще 10 хв. Закрутити у стерилізовані банки.

Рецепт Анюти Гребенар

Спробуйте також приготувати:

Соус з помідорів з родзинками. Незвичайний, але дуже смачний!

Соус із помідів, слив і перцю. Смакота! Однієї порції буде мало!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook