Соус із помідів, слив і перцю. Смакота! Однієї порції буде мало!

Цей соус виходить дуже смачний! Він не схожий на жоден інший! Приготуйте і самі переконайтеся: однієї порції - замало!

Соус з помідорами і сливами

3 кг слив (змолоти) додати 1 кг цукру, варити 1,5 год, помішуючи. 3 кг перцю червоного і 5 кг помідорів (змолоти), додати до слив, варити ще 1,5 год.
Потім додати: 2 ст. ложки (з чубком) солі, 4 ст. ложки приправи хмелі-сунелі, 2 ч. ложки червоного гострого перцю, 200 мл олії, 1 скл. оцту, 4 головки часнику, 5-8 шт. гострого перцю (перемолоти). Варити ще 5 хв. Розлити у стерильні банки, закрутити.

Рецепт Наталії Палій

Спробуйте також приготувати:

Сливовий соус. Готую вже десять років, смачнішого не їла

Соус “Сацебелі”. Готую щороку подвійну порцію – і все з’їдаємо!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook