Ліниві відбивні. М’якенькі, соковиті, розлітаються вмить!

Не знаєте, що приготувати на вечерю? Зробіть ліниві відбивні! Це просто і смачно. А головне - всім подобається!

Ліниві відбивні

0,5 кг курячого філе, 2 яйця, 0,5 цибулини, 2-3 ст. ложки сметани або майонезу, 2 ст. ложки манки, 1 ст. ложки крохмалю, сіль, перець і часник до смаку.
Філе порізати кубиками, цибулю стерти на малій терці. Всі інгредієнти змішати. Поставити на 2 год, щоб манка набухла. Смажити на олії.
Щоб урізноманітнити смак, можна додати твердий потертий сир; терту моркву; посічений кріп; замість манки – борошно або крохмаль; порізані печериці; солодкий червоний перець; замість майонезу – соус бешамель; два плавлені сирки; ложку гірчиці.
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook