Куди подіти бульйон? Законсервувати!

Якщо у вас багато бульйону і шкода його виливати, є кілька варіантів, що з ним зробити. Наприклад, приготувати заливне, заморозити або... законсервувати і використати тоді, коли вам буде потрібно!

Консервований бульйон

Зварити бульйон до готовності, додавши спеції до смаку. Банки і кришки, що закручують простерилізувати. Розлити киплячий бульйон у банки і закрутити гарячими кришками, накрити махровим рушником до охолодження. Кришка посередині всмокталася – бульйон законсервувався. У такому вигляді бульйон можна зберігати у холодильнику до 2 тижнів.

Спробуйте також приготувати:

Як зварити правильний бульйон?

Торт до бульйону

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook