Канапе з грибами
- Невеликі скибочки чорного хліба, майонез для змащування, мариновані гриби, перець болгарський, гірчиця із зернами, цибулина, петрушка.
Замаринувати цибулю: нарізати тоненько кільцями додати 1 ч. ложку цукру і 1 ч. ложку оцту. Залишити на годину, щоб вийшла гіркота.
Змастити хліб майонезом, покласти нарізані на скибочки гриби і перець. Додати гірчиці і зверху викласти мариновану цибулю та маленьку гілочку петрушки.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Спробуйте також приготувати:
- Святкова закуска за 5 хвилин. 25 начинок для рулету з лаваша
- Святкові закуски: 10 ідей, як подати тарталетки по-новому
- Як оригінально оформити м’ясну, рибну, сирну, овочеву і фруктову нарізку. 60 фото-ідей
Post Views: 53