Кухня Рецепти

Сливовий соус. Рецепт, яким поділилася подруга ще років 10 тому. Для мене – найкращий!

Це мій улюблений рецепт сливового соусу. Відтоді, як приготувала його вперше, роблю тільки так. До речі, готувати дуже просто: все змолоти, проварити 15 хв – і в банки! Усе! А виходить смакота!

09.09.2020 09:27

Соус зі слив

1 кг слив (угорка, бажано спіла, навіть м’яка), 5-7 ст. ложок цукру, 1 ст. ложка солі, 1 гіркий перець, 0,5 п. приправи “Карі ніжний”, 1 головка часнику.

Усе перемолоти на м’ясорубку два рази. Довести до кипіння, варити 15 хв. Закрити в стерилізовані банки.

Рецепт Олени Сахацької

Спробуйте також приготувати:

“Сливи в шоколаді” – не варення, а чудо! Готую вже кілька років!

Пікантні мариновані сливи венгерки “Десятиденка”. Закуска, що треба!