Сливовий соус. Готую вже десять років, смачнішого не їла

Це мій улюблений рецепт сливового соусу. Десять років тому мені подруга дала цей рецепт. Відтоді, як приготувала його вперше, роблю тільки так. До речі, готувати дуже просто: все змолоти, проварити 15 хв - і в банки! Усе!

Соус зі слив

1 кг слив (угорка, бажано спіла, навіть м’яка), 5-7 ст. ложок цукру, 1 ст. ложка солі, 1 гіркий перець, 0,5 п. приправи “Карі ніжний”, 1 головка часнику.

Усе перемолоти на м’ясорубку два рази. Довести до кипіння, варити 15 хв. Закрити в стерилізовані банки.

Рецепт Олени Сахацької

Спробуйте також приготувати:

“Сливи в шоколаді” – не варення, а чудо! Готую вже кілька років!

Пікантні мариновані сливи венгерки “Десятиденка”. Закуска, що треба!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook